Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Κάτι κουρασμένα παλικάρια...


Δεν απογοητεύομαι, όπως και θα ήταν το λογικό να γίνει...όπως δηλαδή κάνατε και οι περισσότεροι. Νευριάζω. Νευριάζω γιατί κάθε χρόνο βλέπουμε το ίδιο έργο.


Νευριάζω, για αυτό που έγραφα και την προηγούμενη βδομάδα. Δεν έχεις χάσει σε καμία έδρα μεγάλης ομάδας και πας και βγάζεις τα μάτια σου, μόνος σου. Η Σουόνσι δεν είχε κερδίσει ποτέ στο Ανφιλντ, και το έκανε την χρονιά που θα πέσει. Γιατί θα πέσει. Δεν έχει ομάδα.

Και πραγματικά με τι όρεξη να κάτσω να κάνω την οποιαδήποτε ανάλυση για ένα παιχνίδι, που 11 κώνοι αν παίζανε ενάντια στην Λίβερπουλ, θα κέρδιζαν. Δεν μπορώ να κάθομαι να μηδενίζω ούτε τους παίκτες που αποθεώναμε πριν μερικές μέρες, ούτε τον Κλοππ. Το πρόβλημα δεν είναι οι παίκτες. Το πρόβλημα δεν είναι ο Κλοππ.

Το ροτέισιον της ομάδας αποτελείται ουσιαστικά από 15 παίκτες. Οι υπόλοιποι, είναι είτε ανέτοιμοι, είτε για τα πανηγύρια- Κακά τα ψέμματα. Έχει μαλλιάσει το χέρι μου να γράφω πως η ομάδα πρωτοκλασσάτο σεντερ μπακ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Αριστερό μπακ, δεν υπάρχει και παίζει ο ΣΟΥΠΕΡ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ Μίλνερ, αλλά ως πότε. Ο 'Αγγλος μπορεί αμυντικά να είναι σταθερότατος, αλλά επιθετικά και με αντίθετο πόδι, δεν μπορεί να απειλήσει. Φωνάζει όλος ο πλανήτης να πάρουμε ένα ΓΑΜΗΜΕΝΟ αριστερό μπακ. Γιατί δεν παίρνουμε; Ο Τσαν που μπορεί προσωπικά να τον πιστεύω πολύ είναι πάρα πολύ ντεφορμέ φέτος, και δεν έχεις παίκτη πίσω του, γιατί ο Γκρουιτς είναι ανέτοιμος. Τι κάνουμε; Ο Σακό καλώς ή κακώς θα φύγει, Γιατί δεν παίρνεις ένα στόπερ. Καλό στοπερ, γρήγορο. Ο Κωστάκης ο Μανωλάς σε αυτή τη Λίβερπουλ θα ήταν όαση, πόσο ακριβός είναι πια; Ο Σταριτζ εδώ και 1 χρόνο είναι μεγαλύτερος τουρίστας και από μένα σε μάθημα θρησκευτικών, οκ είναι στην ομάδα και αναγκάζεσαι να τον βάζεις, δικιά σου επιλογή είναι λούσου τα. Ήξερες ότι ο Μανέ θα λείπει ένα μήνα. Το ήξερες από το καλοκαίρι, ποιος τον αντικαθιστά; Ο Ορίγκι είναι ένα μήνα πολύ έξω από αυτό που βλέπαμε τον πρώτο καιρό, έχεις άλλο σεντερ φορ; Ο Τζίνι προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ, παίζει από τον Άυγουστο συνέχεια, πόσο θα παίζει ακόμα; θα μείνει στο γήπεδο από την κούραση. Έχει σκάσει το παληκάρι και φαίνεται. Το ίδιο και οι Λαλλάνα και Χέντο.

Ξαναλέω άρχισε η χρονιά και μιλάγαμε για πρωτάθλημα. Για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να έχεις βάθος στο ρόστερ, να κάνεις ένα ροτέισιον, δεν γίνεται 15 παίκτες να αντέξουνε σε 38 παιχνίδια, είναι άνθρωποι. Γιατί δεν παίρνουμε ρε Γιουργκεν 1-2 παίκτες καλούς τώρα να βοηθήσουμε και τους υπάρχοντες; Όλοι οι υπόλοιποι είναι μαλάκες δηλαδή. Και αν μιλάμε εμείς για πρωτάθλημα, οι Σίτυ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ, Τοτεναμ, τι πρέπει να πουν με αυτά τα ροστερ.

Το ότι ο Γερμανός είναι μεγάλος προπονητής φαίνεται από την θέση αυτού του ρόστερ - που σε σχέση με όλων των ομάδων που ανέφερα πριν είναι χειρότερο- αλλά δεν γίνεται να αδικεί ο ίδιος το έργο του έτσι, εγωιστικά. ΠΑΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Η κοιλιά που κάνει η ομάδα είναι φυσιολογική για το βάθος που έχει. Πολλές ομάδες "σκάνε" τον Γενάρη. Θα επανέλθουμε, αλλά ίσως είναι αργά, και θα πληρώνουμε ξεροκεφαλιές.

Στα του ματς, πέρα του Φιρμίνο που πραγματικά ήταν όαση μέσα στο σκότος, οι υπόλοιποι ήταν όλοι κατώτεροι του μετρίου. Τραγικότεροι όλων οι Λόβρεν και Τσαν, οι οποίοι δεν βλέπονταν, Έκανε πολύ κακό παιχνίδι ο Κλαιν (ούτε πίσω από αυτον έχουμε έτοιμο παίκτη),  Έχει κουράσει ότι μπάλα πάει ψηλά στην περιοχή μας να γίνεται γκολ. Το τρίτο γκολ είναι αχαρακτήριστο. Δεν έχω καμία όρεξη να κάτσω να γράψω κάτι άλλο για αυτό που είδαμε.

Υ.γ. Ευχαριστώ τον Γιάννη Σκοτίδα για την πρόσκληση στην εκπομπή "Κόκκινη αρμάδα" την Πέμπτη στην web tv του tilesport.tv, θα υπάρξει συνέχεια.

Υ.γ 1 Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται όλα αυτά να τα βλέπω εγώ και ο κάθε άσχετος, και όχι ο Κλοππ, αδικούν τους εαυτούς τους και είναι...κρίμα

Υ,γ 2 Μόλις ανακάλυψα ότι με έσβησαν από το γκρουπάκι του συνδέσμου της Θεσσαλονίκης.

1. Δεν έπρεπε πρώτα να μου το πείτε να το συζητήσουμε;

2.Εγώ ο,τι κάνω είτε το μπλογκ είτε η εκπομπή ή ότι αλλο, είναι καθαρά λόγω καύλας για την ομάδα. Αν εσείς μεταξύ σας έχετε το οποιοδήποτε πρόβλημα, εμένα δεν με απασχολεί ούτε και με νοιάζει. Δεν παίρνω το μέρος κανενός και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν που δεν γνωρίζω προσωπικά. Είμαι Λίβερπουλ, ούτε "σύνδεσμος αθήνας" ούτε σύνδεσμος θεσσαλονίκης. Προσωπικά χέστηκα για την όποια κόντρα έχετε. Ότι γράφω εδώ δεν μου προσφέρει κανένα κέρδος, και είτε το διαβάσουν 2, είτε 1000 μου κάνει το ίδιο. Μόνο αφήστε με έξω από ότι σκατά σας χωρίζει. Γκέγκε;