Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΙΒΑΣΟΥΝ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΘΑΝΟΥΝ!!!1!!ΑΙΝΑ!!!!


Πρώτη φορά ξεκινάω να γράφω εν βρασμώ ψυχής και πριν τελειώσει το ματς. Αυτό που ζούμε με αυτή την ομάδα είναι ψυχωτικό τρολ.


Άλλη μία τραγική εμφάνιση. Πλέον δυστυχώς είναι το σύνηθες. Η ομάδα δείχνει να μην έχει δυνάμεις, να μην έχει μυαλό να δημιουργήσει  να μην μπορεί να ανοίξει μια -καλοστημένη μεν- άμυνα.

Το γράφω εδώ και βδομάδες. Η ομάδα δείχνει τελείως ψόφια, και για 10084η φορά θα γράψω ότι σε αυτό ευθύνεται η έλλειψη ποιότητας στο βάθος του ρόστερ, όμως πλέον είναι πολύ αργά για δάκρυα. Δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει κάτι άρα και δεν υπάρχει λόγος ουσιαστικός να το συζητάμε. Να κλαίμε πάνω από το πτώμα δηλαδή.

Ας πάμε στο ματς. Καταρχάς θεωρώ τελείως λάθος την μη χρησιμοποίηση του Τζίνι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ένα παιχνίδι που πρέπει εσύ να δημιουργήσεις και όχι να περιμένεις ξεκινάει τον -κακό τελευταία- Τσαν. Ο Κουτίνιο δείχνει εντελώς έξω από τα νερά του από όταν έχει γυρίσει από τον τραυματισμό. Ο Λαλλάνα τελευταία προσπαθεί αλλά δεν του βγαίνει τίποτα, και δυστυχώς η καλή εμφάνιση του Φιρμίνο με την Σουόνσι ήταν μια καλή παρένθεση στην αγωνιστική του κοιλιά.

Έχω βαρεθεί ρε μάγκες να τρώμε γκολ από Κορνερ. Τι πράμα είναι αυτό. Καταφέρνει κάθε ομάδα που ίσως δεν μπορεί να φτάσει στην περιοχή μας, να μας κάνει γκολ από το πουθενά, επειδή κερδίζει ένα κόρνερ. Το ποσοστό μας σε σουτ που δεχόμαστε σε αναλογία με τα γκολ που τρώμε, πρέπει να είναι το χειρότερο στον πλανήτη.

Τραγικά λάθη και πάλι από Μινιολέ, Λούκας, Πλην του υπέρ-κινητικού Μανέ και των σουπερ φιλότιμων Χεντερσον και Μίλνερ (χωρις να σημαίνει ότι έχει κάνει καλό παιχνίδι) δεν βλεπόταν κανένας άλλος. Ο Κλάιν για ακόμα μια φορά δείχνει σημάδια υπερκόπωσης. Δυστυχώς δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση στον πάγκο, οπότε δεν μπορεί και να βγει.

Εντελώς λανθασμένες για μένα και οι αλλαγές του Κλοπ. Ο Γερμανός απέσυρε τον Τσαν, για να βάλει κάποιον που φυσιογνωμικά φέρνει στον Στάριτζ και αποσυντονίζει τελείως το κέντρο βγάζοντας και τον Λαλλάνα, και βάζοντας τον Ορίγκι. Φυσικό επακόλουθο ότι θα τρώγαμε δεύτερο γκολ στο τρανζίσιον. Βρώμαγε.

Καταστρέψαμε ότι χτίζαμε στο πρώτο μισό της χρονιάς, και πλέον αν δεν αλλάξει κάτι στον τρόπο προσεγγίσης των καταστάσεων από τον Κλοπ, δεν μπορώ να δω πως θα μπούμε τετράδα.

Ξέρω πως η εικόνα είναι λίγο κάπως αλλά στο τέλος ακόμα και οι πιο πιστοί θα αρχίσουν να κράζουν. Ακόμα και ο κορμοράνος θα σηκώθει να φύγει λαντς.  Η Χαλ με την έλευση του Μαρκο Σίλβα δείχνει εικόνα πολύ καλής ομάδας , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έγινε...Τσελσι.

Θα συνεχίσουμε για πολύ ακόμα να βγάζουμε τα μάτια μας;

Υ.Γ. Από χθές ξεκίνησε η συνεργασία μου με το liverpool.gr από κει θα πούμε πολλά. Θέλω για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του σαιτ. Κάνουν εξαιρετική προσπάθεια και τους αξίζει κάθε στηρίξη και βοήθεια.

Υ.Γ.1. Μπράβο ρε μαγκα!


Υ.Γ 2 Το προηγούμενο άρθρο αν και δεν ήταν ότι καλύτερο έχω γράψει είχε μεγάλη επισκεψιμότητα. Λόγω κάποιων προβλημάτων που έχω τελευταία δεν μπορώ να δίνω τόσο μεγάλη προσοχή στο μπλογκ, ωστόσο σας ευχαριστώ για την στήριξή σας.